Reliable power for a sustainable world
Eco Energy: hatásfok
Megbízható energia egy fenntartható világért - a Riello UPS filozófiája egyszerű szavakba öntve - egy globális márka folyamatosan keresi a leginnovatívabb megoldásokat

Eco Energy Level

A Riello UPS szünetmentes áramforrások a ma használatos legkényesebb adatbankokat és szervereket látják el árammal. Az ilyen környezetekben az energiagazdálkodás nagy jelentőségű. Az üzemeltetési költségeket a rugalmasságban való kompromisszum nélkül kell csökkenteni, azaz képesnek kell lennie a kedvezőtlen külső körülményekhez való alkalmazkodáshoz a biztosított szolgáltatások teljes rendelkezésre állása mellett.
A berendezésnek a lehető legnagyobb hatékonysággal kell működnie annak érdekében, hogy csökkenjen a kritikus áramellátás terhelése és a telepítési környezetre minimális legyen a hatása.
A Riello UPS modellek mindig kielégítik a legszigorúbb energiavédelmi hatékonysági követelményeket és 6 szintre vannak osztva az UPS hatékonysága szerint az Európai Magatartási Kódex alapján, mint Eco Energia Szintek.
Az ECO Energia Szint a Riello UPS által bevezetett eszköz, amely alapján a vevők úgy ismerhetik meg a Riello UPS termékeket, mint a legnagyobb energiavédelmi hatékonyságúak; a 6 szint mostanában lett frissítve annak érdekében, hogy a Magatartási Kódex legszigorúbb új 2013-2014-re kívánt hatékonysági szintre vonatkozó előírásait is kielégítse. Ezen kívül a Smart üzemmód további lehetőséget kínál a hatékonyság javítására, fokozva az Eco Energia Szintek becsét.

Az Eco Energia Szint rendszer azt bizonyítja, hogyan tud a leghatékonyabb UPS energiát megtakarítani, ami azt jelenti, hogy beszerzési értéke hamar megtérül a szokásos hatékonyságú UPS-ekkel szemben, valamint használatuk hogyan vezet a széndioxid légkörbe jutásának jelentős csökkentéséhez.