Reliable power for a sustainable world

Ahogy az Aruba a legnagyobb olasz felhőszolgáltató és Olaszország vezető vállalata az adatközpontok, webtárhely-szolgáltatások terén, ugyanúgy a Riello UPS is az olasz piac vezető szereplője. A Riello UPS élen áll a technológiai kutatás, a szünetmentes tápegységek gyártása, értékesítése, támogatása területén, továbbá irodák, kommunikációs hálózatok, kereskedelmi / ipari létesítmények, adatközpontok biztonságos áramellátása terén (ahol kivételes szintű rugalmasságra és megbízhatóságra van szükség).

Az Aruba.it Racing - Ducati csapata rendkívüli esélyekkel indul a 2021. évi Superbike Világbajnokság 34. évadán, amely május 21–23-án Spanyolországban kezdődik a MotorLand Aragon körversenyen. A csapat versenyzői: Michael Ruben Rinaldi és Scott Redding.

A közelgő World SBK szezonban a Riello UPS logó jól látható lesz az új Ducati Panigale V4 Rs versenymotorok burkolatán, valamint az Aruba.it Racing - Ducati csapat versenyzőinek bőrruháján.

A Riello UPS hozzájárul a csapat sikerességéhez azáltal, hogy új generációs szünetmentes tápegységeket kínál a kifinomult elektronikus vezérlő és kommunikációs berendezések védelme érdekében, ami ezen túlmenően garantálja a maximális biztonságot és megbízhatóságot is.

Kövesse velünk a bajnokságot!Press info

Riello UPS and Team Aruba.it Racing - Ducati: the sponsorship agreement in the Superbike championship has been renewed.

Select File Language:
en
it
de
es
fr
hu
nl
pl
ro
ru
vn
zh