Reliable power for a sustainable world

A 2019 Superbike szezonra tökéletes olasz partnerség épül ki.

Riello UPS bejelenti partnerségét az Aruba.it Racing - Ducati csapattal a 2019 évi Superbike Világbajnokságra. A megállapodás szerint Riello a két másik 'Made in Italy' céggel, Aruba-val és Ducati-val egyesíti erőit, hogy egy összetartó és eredményes csapatot kovácsoljanak össze annak érdekében, hogy kitűnő eredményeket érjenek el.

A 2019 évi Superbike Világbajnokság rendkívüli népszerűségével és hatalmas műszaki Know-how-jával fantasztikus lehetőség a vállalatok, mint a Riello UPS tapasztalatainak bemutatására, amely a nagy nemzetközi színtéren kifinomult technológiákkal néz szembe folyamatosan a kihívásokkal.

"Külső partnerkapcsolatainkban a Riello UPS folyamatos kutatási, együttműködési és csapatmunka filozófiáját szeretnénk alkalmazni" - mondja Pierantonio Riello, Riello Elettronica elnöke - "ezért fogtunk össze az olyan vezető technológiai vállalatokkal, mint az Aruba - Ducati a Superbike-ban és az Audival a Formula E-ben. Ezek olyan partnerségek, amelyek szinergiákat hoznak létre a márka hírnév növelésére és fontok mérföldkövek eléréséhez" fejezte be Pierantonio Riello.

2019 évi Superbike Világbajnokság a Fülöp-szigeten, Ausztráliában  February 22-én kezdődött és az Aruba.it Racing - Ducati csapat rendkívül versenyképes felállásban jelent meg: a nagyon erős Chaz Davies és a MotoGP versenyből ismert Álvaro Bautista képviselte.

Kövesse velünk a világbajnokságot.

Press info

Aruba.it Racing - Ducati Rinnovo partnership con Riello UPS

Aruba.it Racing - Ducati announces the renewal of its partnership with Riello UPS who will be the team's main sponsor in the 2020 World Superbike season

Select File Language:
en
it
de
es
fr
hu
nl
pl
ro
ru
vn
zh