Reliable power for a sustainable world
A Riello Elettronica csoport
Folyamatos energia transzformáció

Történelmünk

A ’RIELLO Elettronica’ csoport, egy dirigée par Cav. Lav. Pierantonio Riello által vezetett vállalat az olasz Velencei Régióból. A cég a ’RIELLO Industries’ csoport tagja, mely három területen van jelen a villamos-iparban. Ezek a következők: Energia, Automatizálás és Biztonságtechnika. Ezen belül a jól ismert RIELLO UPS márka vezető szerepet tölt be a szünetmentes tápegységek (UPS-ek) piacán.

A csoport alaptevékenysége az energetika területén folyik, ahol különösen erős ág az UPS-ek gyártása, mely termékek képesek garantálni egyrészt a villamos energia minőségét, másrészt pedig biztosítják a normál működést és folyamatosságot, ha áramkimaradás vagy egyéb ellátási rendellenesség történik.

A RIELLO UPS totális megoldásokat tervez és gyárt minden igényre, de egyedi ajánlatokat is készít ügyfelei számára, így például: a bankoktól a kórházakig, a közlekedéstől az infrastruktúrákig, a háztartási igényektől az adatközpontokig.

Legnago(Verona) és Cormano(Milano) a két központ, ahol az UPS területtel összefüggő kutatási, fejlesztési és tesztelési munkálatok folynak.
A RIELLO UPS folyamatosan törekszik arra, hogy folyamatos innovációval javítsa a termékek tulajdonságait. Ezt támasztja alá az is, hogy mára már a RIELLO UPS paletta 32 féle UPS alcsaláddal rendelkezik, melyek jól illeszkednek a technológiai architektúrák széles skáláján alapuló minőségi energiaellátási igényekhez is egyben.

 


felfedezés