Reliable power for a sustainable world

Karakterisztika

  • Alkalmazás specifikus
  • Védelem a kritikus folyamatokhoz
  • Alkalmazkodás a különböző környezetekhez
  • Rugallmas tápellátás
  • Erős hálózati védelem

Alkalmazások

  • Vasút állomások
  • Repterek
  • Díjszedő kapuk
  • Kikötők

Referencia

 

Németország
München reptér
Hamburg vasútállomás

Olaszország
Róma metró C -vonal
Turin metrő
 
Spanyolország
Barajas Madrid reptér
Gyorsvatú A.V.E.
 
Franciaország
Párizs CDG reptér
Párizs metró
 
Dél-afrika
Johannesburgh nemzetközi reptér
 
Egyesült Arab Emírségek
Dubai metró
Etihad Airway
 
Kína
Peking reptér
Nanjing metró
 
India
Delhi metró

 

A szállítási ágazatban használt infrastruktúra technológiailag egyre fejlettebb és komplexebb.  Mindazonáltal ezeknek minden üzemi és környezeti feltételek között kivételesen rugalmasnak és megbízhatónak kell lenniük. Az UPS és a folyamatos energiaellátás fontos szerepet játszik a folyamatosság és a nyújtott szolgáltatás magas színvonalának garantálásában.

 Telepítési rugalmasság
A szállítási infrastruktúra ágazatban minden alkalmazásnak megvannak a saját egyedi specifikációi és a vonatkozó szabványai.
Ezért alapvetően fontos, hogy az UPS különböző áramforrásokra (egyfázisú, három-fázisú, 0-val vagy anélkül) alkalmazható és a különböző távszabályzó kommunikációs protokolokkal kompatibilis legyen, amelyeknek komplettnek, gyorsnak és hatékonynak kell lenniük. 

Általános tartósság
Mégegyszer, a szolgáltatás folyamatosságának biztosításának igénye a szigorú mechanikai szabványok (IP védelem, rezgések, szerkezeti szilárdság) magas színvonalon való kielégítését követeli meg.
A levegőszűrők, szigetelt elektromos csatlakozók és a speciális kábelek használata gyakran szükséges az általános követelmények kielégítése érdekében, valamint olyan rögzítőelemek és rendszerek alkalmazása, amelyek a mechanikai feszültségeknek jól ellenállnak. Riello UPS egyedi megoldásokat is kínálni tud, amelyek megfelelnek a speciális szabványoknak vagy az egyedi üzemi feltételeknek.

 Megbízhatóság
A szállítási ágazatban az üzem folytonossága stratégiai fontosságú. A tápellátás vagy a felügyelet/ellenőrző információk kiesése nem megengedett.
A folyamatosság a magas minőségű UPS-ekkel garantálható, amelyek sokoldalúak, műszakilag fejlettek és párhuzamosíthatók, amelyek kényes környezeti feltételek mellett is üzemelni tudnak (hőmérséklet, ingadozó tápellátás, különböző terhelések, stb.). Riello UPS a transzformátor nélküli és transzformátor alapú terméksorozatával képes kielégíteni a legkülönbözőbb és legkomplexebb igényeket is az üzem folytonosságának és a használó nyugalmának biztosítása érdekében.