Reliable power for a sustainable world
Digital Living

A Digital Living piac egyre fontosabb lesz, amely olyan piacot fed le, amely tartalmazza mind a profi cégeket, kisvállalkozókat és az otthon dolgozó vállalkozókat. Nem kevésbé fontosak a hazai vevők, akik a szórakoztató és hiradástechnikai eszközök szaporodásával egyre magasabb minőségű tápellátást és a zavarok és áramkiesés ellen védelmet igényelnek.

 

Alacsony energiafogyasztás

Az energiafogyasztás csökkenése nem csak szükséges, hanem környezetvédelmi kötelezettség is. Ezért létfontosságú olyan UPS választása, amely zöld technológiával készült, mint pl. a Riello UPS
által gyártottak, amelyek úgy készültek, hogy a legjobb energiahatékonyságot érjék el és a legkisebb környezeti kárt okozzák, miközben a lehető legjobb teljesítményt biztosítják.

 

Kis helyigény

A Riello UPS kis helyigénye lehetővé teszi a könnyű szerelést bárhova az irodában anélkül, hogy zavart okozna a vevő területén. Beépíthető változatban is kaphatók.

 

Csendes üzem

Az irodában és mindenekelőtt otthon a berendezések csendes üzeme nagyon fontos. Ezért a mi UPS-ünk egy kifinomult mikroprocesszoros szabályzórendszerrel rendelkezik, amely csökkenteni tudja a ventilátor sebességét és kikapcsolja azt, ha nem szükséges. A teljes kapcsolat nélküli sorozat teljesen zajtalan üzemű (zajszint 0 dBA ) a nagyfrekvenciás komponenseknek és a mozgó alkatrészek hiányának köszönhetően.

Fejlett kommunikáció

A Riello UPS UPS-ei USB és RS232 kommunikációs portokkal vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik az UPS tejes irányítását és az UPS-el való kommunikációt az adatok megőrzése és az IT rendszerek biztonsága érdekében. Az LI és OL technológiával készült UPS-ek bővítőnyílásokkal is rendelkeznek a Riello UPS által kínált különböző kommunikációs opciók befogadásához.

Karakterisztika
  • Alacsony energifogyasztás
  • Kis helyigény
  • Csendes kommunikáció
  • Fejlett kommunikáció

 

Alkalmazások
  • Szórakoztató rendszerek
  • Személyi számítógépek
  • xDSL eszközök
  • POS rendszerek

 

Referencia

Olaszország
Consip
Carrefour
Dico / Coop 

Svédország
Ikea 

Németország
Hilton Hotel 
Mc Donald’s 

Egyesül Arab Emírségek
Royal Intern. 

Portugália
Intermarché 

Franciaország
Carrefour

Ausztrália 
Toys “R” us 
Lonely Planet 

Egyesült Királyság
Tesco