Reliable power for a sustainable world

Karakterisztika

  • Extrém védelem kritikus alkalmazásokhoz
  • Nagy rugalmasság
  • Megfelel speciális szabványoknak is

Alkalmazások

  • Kiegészítő energiaellátó rendszerek
  • Műtök
  • Kórházi szolgáltatások

Referencia

Ausztria
Graz városi kórház
Krankenhaus(LKH) Salisburgo
 
Franciaország
Clinique De La Sauvegarde - Lyon
Tropical Medicine Centre - Marseilles
Városi kórház - Lyon

Németország

Klinikum Süd Nürnberg
Universitätklinikum Aachen
 
Olaszország
Ospedale le Molinette - Turin
Ospedale Cardarelli - Naples
Ospedale S.Martino – Genoa
 
Korea
E-HWA egyetemi kórház - Seoul
 
Sri Lanka
Apollo kórház - Colombo

 

A gazdaság egyre több szektora bízik ma a technikában. Még az orvosi és egészségügyi szolgáltatások is általában bíznak a digitális technológiában. Ezen alkalmazások kényes természete miatt, ami szorosan kapcsolódik az emberek jólétéhez, a szolgáltatásokat és az infrastruktúrát úgy kell kialakítani, hogy a megbízhatóság és üzembiztonság maximális szintjét biztosítsák. 
 

Biztonság
Az ágazatra vonatkozó szabványok szerint minden orvosi műszernek szigorú biztonsági követelményeknek kell megfelelniük. Az alkalmazás típusától függően az UPS-nek biztosítania kell a külső behatásoktól való védettséget a paciensek számára és meg kell felelnie a következőknek:
IP védelmi szint, bemenet/kimenet elektromos szigetelése, belső szigetelőtranszformátor és az elektromos értékek segéd felügyeleti rendszerének beépítési lehetősége.
Riello UPS minden igényre megfelelő terméket tud kínálni, amelyek minden energia és biztonsági igényt kielégítenek a különböző alkalmazásoknál.

Megbízhatóság
Az orvosi területen a megbízható szolgáltatások kényesek és ezért az UPS kiválasztása a legjobb technológiai megoldások javára kell, hogy eldőljön (online kettős átalakítás). Ezek garantálják a kompatibilitást minden szerkezeti szinttel, amelyek a rendszer hozzáférhetőségének és rugalmasságának növelését célozzák (tápvezetékek párhuzamossági lehetősége és redundanciája a TIER szabványnak megfelelően).
A folytonos elektromosság nem biztosítható, ha nem támogatja megfelelő felügyelő és szabályzórendszer, amelyeknek rugalmasnak és az egészségügyi infrastruktúrákba épített különböző rendszerekre és protokollokra  alkalmazhatóknak kell lenniük. Riello UPS termékeit és a beépített különböző felügyelő és szabályzó rendszereket saját maga fejleszti ki, teszteli és tökéletesíti, ezzel garantálva a komplett rugalmasságot a különböző protokolokkal és a gyors reagálást az interfész problémákra.