Reliable power for a sustainable world

Karakterisztika

  • Rendkívül nagy megbízhatóság
  • Testreszabható
  • Kompatibilitás hosszú autonómiával
  • ModBus és Profibus támogatás

 

Alkalmazások

  • Olaj és Gáz
  • Power Generation, T&D
  • Vizkezelés
  • Eszközök és a folyamatok nyomo követése (Gyógyászat, bányászat, kohászat)
  • Sürgősségi rendszerek

Referencia

Németország
Mannesmann
Audi
Adidas

India
Metlon Industry
 
Olaszország
Benetton Treviso
Pirelli Milano
Ilva
La Doria
Fincantieri
 
Spanyolország
Repsol
Global Suit

Svédország

Ericsson

 
Oroszosrszág
Ece
 
Egyesült Királyság
Phillips

 

 A bonyolult ipari létesítmények különösen kényesek és ezért kivételes rugalmasságot és megbízhatóságot igényelnek minden üzemi és környezeti körülmények között.

Az UPS alapvető fontosságú a szolgáltatás folyamatosságának és a rendszer biztonságának garantásához. A Riello UPS ipari megoldások már évtizedekig védtek olaj és gáz infrastruktúrákat, erőműveket és egyéb ipari létesítményeket, ami Riello UPS-t ezen a területen minden üzletben ipari partnerré tette.

MEGBÍZHATÓSÁG
Az iparban az üzem folytonossága alapkövetelmény; áramkimaradás vagy a felügyeleti/vezérlőinformációk továbbításának megszakadása nem tűrhető meg.  A magas minőségű Riello UPS szünetmentes áramforrásokat ezért használják: sokoldalú, fejlett technológiával rendelkeznek és különböző környezeti körülmények közötti üzemhez is megfelelnek (hőmérséklet, páratartalom, rezgések, ingadozó tápellátás, stb.).

SZILÁRDSÁG
Az iparban az UPS-eknek gyakran a legmagasabb szinten kell megfelelniük a legszigorúbb mechanikai szabványoknak (IP védelem > 21, védelem rezgés ellen, szerkezeti szilárdság). Ezen kívül az általános követelmények kielégítése érdekében gyakran szükséges szűrők, szigetelt elektromos csatlakozók és speciális kábelek (halogénmentes, stb.), valamint olyan rögzítő elemek és rendszerek használata, amelyek a mechanikai feszültségekkel szemben rendkívül ellenállóak.

RUGALMASSÁG ÉS TESTRESZABÁS
A Riello UPS-ek rugalmasak, azaz különböző áramforrásokhoz alkalmazhatók (egyfázisú, háromfázisú nullával vagy anélkül). Szigetelő transzformátorral alakíthatók ki nem csak a kimenetnél, hanem az egyenirányítónál és bypassnál is, különböző távirányító kommunikációs protokollal kompatibilisek és bármely rendszer egyedi igényei szerint alakíthatók.