Reliable power for a sustainable world
Hírek
2012. április 17.
Master HP 600: intelligens megoldás, mely csökkenti az energiaköltségeket
A Riello UPS bővíti a népszerű Master HP UPS sorozatát, egy új 600kVA teljesítményű modellel.

A Riello UPS része a Riello Electronikának, mely Európa egyik vezető szünetmentes áramforrás gyártója, mely bővítette a népszerű Master HP UPS sorozatát az új 600kVA-es modellel.

Köszönhetően a kettős konverziós on-line technológiának és az IGBT, DSP vezérlésnek a Master HP sorozat különösen alkalmas különböző kritikus alkalmazásokhoz, garantálva a maximális védelmet, nagy teljesítményszűrést bármilyen informatikai és ipari terhelések esetén is.

„Mint a többi Riello UPS, az új Master HP 600kVA modellt is úgy tervezték, hogy megfeleljen a kritikusabb és érzékenyebb területeken is, biztosítva a legmagasabb szintű védelmet.” mondta Luca Buscherini a RielloUPS marketing menedzsere.
„Különös figyelmet fordítottunk az energiahatékonyságra, a megbízhatóságra és a méretre, ennek köszönhetően a Master HP 600 modell az egyik legkompaktabb elérhető UPS.

A Master HP az egyik leghatékonyabb, rugalmasabb és megbízhatóbb elérhető UPS rendszere. A „Smart Active” funkció lehetővé teszi, hogy a készülék a hálózatot és fogyasztókat figyelve kiválasztja a legoptimálisabb üzemmódot és a hatékonyságot 99%-ra növelje.
Egy parallel redundás konfigurációnál (gyakran használják adatközpontokhoz és más kritikus alkalamzásokhoz), a Master HP ’Energy Saving’ funkció lehetővé teszi az legoptimálisabb energia felhasználást, biztosítja a fokozatos terhelés elosztást az UPS modulok között, a tényleges terhelés függvényében.
A Master HP sorozat tartalmaz egy fejlettebb akkumulátor menedzsment technológiát, a hagyományos Master MPS modellekkel szemben, ezzel segítve a maximális teljesítmény és a hosszabb akkumulátor élettartam elérését. A készülék rendelkezik egy sok fejlett kommunikációs és csatlakozási lehetőséggel az egyszerű menedzselhetőség érdekében..

„Az új Master HP 600 azon Riello UPS ügyfelek igényeinek kielégítésére készült, akiknek nem csak a biztonság és a megbízható teljesítmény a lényeges, hanem az általános működési költség és a hatékonyság is fontos tényező.” zárta Buscherini.